Mezun Uçak Teknolojisi Programı Öğrencilerimiz TUSAŞ ‘ta İş Başı Eğitimine Başladı
2 Ağustos 2024 | 11:15

2024 senesi mezunlarımızın belli bir kısmı 29.07.2024 tarihi itibariyle TUSAŞ uçak grubunda işe başlayarak iş başı eğitimlerini almak üzere Yüksekokulumuzda eğitim almaya geldiler.

Yüksekokulumuzda hem TUSAŞ ‘ta çalışan teknisyenlere yönelik HAT- Hava Aracı Teknisyeni Gelişim Programı için TEGEP Eğitim ve Gelişim Platformu hem de mezun olan öğrencilerimize yönelik iş başı oryantasyon eğitimleri verilmektedir. TUSAŞ belli zaman aralıklarında yaptığı iş alımlarında bu eğitimleri Yüksekokulumuz ile yaptığı işbirliği ve protokolleriyle yerleşkemizde yapmaktadır.

Süregelen işbirliği için TUSAŞ ailesine Gazi Üniversitesi ailesi olarak teşekkürü borç bilir, mezun olan öğrencilerimize çalışma hayatlarında başarılar dileriz.

mezunlarımız-1