Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan’ı Ziyaret Etti
31 Temmuz 2024 | 20:52

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan’ı ziyaret etti. TUSAŞ Genel Müdürü Dr. Mehmet Demiroğlu’nun da yer aldığı ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır ve Üniversitemiz Eklemeli İmalat Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Metin Salamcı eşlik etti. Ziyarette, iki kurum arasında iş birliği imkânları ele alındı.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan’a ve Dr. Mehmet Demiroğlu’na Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Prof. Dr. Fuat Sezgin Ormanı’na adlarına dikilen fidan sertifikalarını takdim etti. Ömer Cihad Vardan da nazik ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a teşekkür etti.

-1-1-1-1