Yüksekokulumuza Kahramankazan İlçe Müftülüğünden Ziyaret
9 Ocak 2024 | 20:04

Kahramankazan İlçe Müftüsü .Dr Mahmut AY, Müftülük Gençlik  Koordinatörü Durmuş Ali KARADAVUT, Diyanet Vakıf Görevlisi Muhittin KAYAHAN, Müftülük görevlisi Muhammed TOKLU ve Müftülük görevlisi Fahrettin AKDERE Yüksekokulumuza nezaket ziyaretinde bulundular.

Yapılan ziyarete Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Harun KOÇAK, Yüksekokul Sekreteri̇ Yusuf KILIÇ, Meslek Yüksekokulu etkinlik koordinatörü Öğ. Gör. Abdurrahman SELVİ ve Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojisi Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Sancak DEMİRYÜREK katıldı.

Yapılan ziyarette Kahramankazan İlçe Müftülüğü etkinlik programları ve gençlik programları hakkında görüş alışverişi yapıldı.

Yapılan nazik ziyaretten dolayı Diyanet İşleri Başkanlığına ve İlçe Müftülüğüne Yüksekokul olarak teşekkürlerimizi sunarız.

Yüksekokulumuza Kahramankazan İlçe Müftülüğünden Ziyaret-1 Yüksekokulumuza Kahramankazan İlçe Müftülüğünden Ziyaret-1 diyanet-1