28 Şubat 2024 | 18:02

Üniversitemiz Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şemsettin ALTINDAL tarafından  28.02.2024 Çarşamba günü saat 14:30’da Meslek Yüksekokulumuz toplantı salonunda akademik personelimize yönelik “Q1 ve Q2 Makale Süreçleri” konulu bir toplantı gerçekleştirilmiştir. Toplantıya Meslek Yüksekokulumuz akademik kadrosu katılmıştır.

Prof. Dr. Şemsettin ALTINDAL hocamıza değerli paylaşımlarından dolayı Yüksekokul olarak teşekkürlerimizi sunarız.

Yüksekokulumuzda “Q1 ve Q2 Makale Süreçleri” konulu bir toplantı gerçekleştirildi. -1 Yüksekokulumuzda “Q1 ve Q2 Makale Süreçleri” konulu bir toplantı gerçekleştirildi. -1 Yüksekokulumuzda “Q1 ve Q2 Makale Süreçleri” konulu bir toplantı gerçekleştirildi. -1 Yüksekokulumuzda “Q1 ve Q2 Makale Süreçleri” konulu bir toplantı gerçekleştirildi. -1