Motivasyon Buluşma Etkinliği
8 Nisan 2019 | 13:41

-Tusaş Kazan Meslek Yüksekokulumuzda  03.04.2019 Çarşamba günü saat 13:00'da Bilgisayar Programcılığı Motivasyon Buluşmaları etkinliği düzenlenmiştir.Açılış konuşmasını yapan Bölüm Başkanı Öğr.Gör.İ.Cihan YETİŞKEN, mezun öğrenci buluşmalarının hem öğrenciler hem de mezunlar için motivasyon buluşması olduğunu vurgulamıştır.

-Yüksekokulumuzun eski mezunları  iş hayatlarını, DGS süreçlerini,iş hayatlarında GAZİ ÜNİVERSİTESİ  diplomasının faydalarını,Yüksekokulumuzda aldıkları eğitimin iş hayatlarında nasıl katkıda bulunduğunu ve çalıştıkları sektörle ilgili bilgi ve deneyimlerini  paylaşan mezunlar kendilerine kulak veren öğrencilere  'sen yapamazsın' diyenleriniz olacaktır, ama siz kendinize güvenin,araştırmacı olun ,herzaman  elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın tavsiyesinde bulundular.

-Öğrencilerimizin seminere  ilgisi dikkat çekmiştir.Seminerin sonunda Meslek Yüksekokulu müdürümüz Sn. Prof. Dr. Tekin GÜLTOP  tarafından eski mezunlarımıza katılımları konusunda Teşekkür Belgesi takdim edilmiştir.