Endüstri 4.0 Konulu Seminer -Sayın Alper GERÇEK
27 Mart 2019 | 21:37
-Tusaş Kazan Meslek Yüksekokulumuzda  20.03.2019 Çarşamba günü saat 13:00'da Aselsan Kıdemli Tasarım Lideri Sn Alper GERÇEK tarafından konferans salonunda ENDÜSTRİ 4.0 Hakkında seminer düzenlenmiştir.
 
-Meslek Yüksekokulumuzda düzenlenen konferansta  Bilgisayar Teknolojileri Bilgisayar Programcılığı Programı öğrencilerimizden Ömer Faruk KURT tarafından açılış konuşması yapılmıştır.
 
-Konuşmacı öğrencilerimize,Aselsan'ın  Kara, Hava ve Deniz platformlarına uygun olarak tasarlanmış haberleşme sistemleri ile platformlar arası kesintisiz ve güvenli ses ve veri haberleşme altyapısını; geleceğin savaş sahasında yaygın bir şekilde kullanılacak olan, uzaktan kontrol edilebilir ve kendi başına karar verip uygulama yeteneğine sahip insansız araçların geliştirilmesi ve üretilmesini,yapay zeka ile askeri robotların kontrol edilmesini hedeflediklerini anlattı.
 
-Öğrencilerimizin seminere  ilgisi dikkat çekmiştir.Seminerin sonunda Meslek Yüksekokulu müdürümüz Sn. Prof. Dr. Tekin GÜLTOP  tarafından konuşmacı Sn.Alper GERÇEK  'e katılımları konusunda Teşekkür Belgesi takdim edilmiştir.
 

 

background image