Duyuru
Uzaktan Eğitim Ders ve Final Programları
30 Mayıs 2020 | 16:53

 

2019-2020 BAHAR (PANDEMİ) DÖNEMİ DÖNEM SONU (FİNAL) SINAVLARI HAKKINDA
1. Üniversitemiz senatosunun 21.05.2020 tarih ve 2020/42 sayılı kararı gereğince; Önlisans, Lisans ve Lisansüstü programları için Dönem Sonu (Final) Sınavları ödev, sunum, proje, kısa değerlendirme v.s. yöntemleri ile GUZEM Öğrenme Yönetim Sistemi (ÖYS) üzerinden yapılacaktır.
 
2. Bu bağlamda yapılacak olan bütün değerlendirme yöntemlerine (ödev, sunum, proje, kısa değerlendirme v.s.) ilişkin öğrencilerin göndereceği değerlendirme evrakları ÖYS yanında öğretim elemanın öğrencilere paylaşacağı e-posta adresi ve ayrıca pandemifinal@gazi.edu.tr adresine eşzamanlı olarak gönderilmesi istenecektir.
 
3. E-posta adreslerine gönderilecek olan değerlendirme evraklarında, karmaşıklığı önlemek amacıyla e-posta konu başlığı formatının Öğrenci Numarası – Dersin Kodu (örn: 183801035 – BİL110) olacak şeklinde belirtilmelidir.
 
4. Senkron (eş zamanlı ) olarak yapılacak olan uygulamalarda herhangi bir aksaklık/sorun oluşması göz önüne alınarak sınav süreleri için belirli bir zaman dilimi belirlenmiştir. Sınavın içeriği, mahiyeti ve yapılış şekline (test, yazılı, uygulama v.b.) göre süreler değişiklik gösterebilir.
 
5. Kısa değerlendirme, Sanal Sınıf Canlı Sınav gibi belirli zaman dilimlerinde Senkron (eş zamanlı) olarak yapılacak olan değerlendirme uygulamalarında öğrencilerin belirtilen zaman diliminin başlangıç saatinde ÖYS sisteminde hazır bulunması gerekmektedir.
 
6. Senkron (eş -zamanlı) uygulamalarda öğretim elemanı gerekli görmesi durumunda sınav anında öğrenciden ekran paylaşımı, görüntü paylaşımı v.b. kontrol mekanizmalarını isteyebilir. Bu bağlamda öğrencilerin gerekli hazırlığı yapabilmesi ve sorun yaşanmaması adına, öğretim elemanı yapacağı sınava yönelik olası kontrol mekanizmalarını ve diğer taleplerini ÖYS sistemi üzerinden yapacağı ödev/duyuru/mesaj yolu ile gerekli bilgilendirmeyi yapmalıdır.
 
 

UZAKTAN EĞİTİM FİNAL PROGRAMLARI

Uçak Teknolojisi Final Programı

Otomotiv Final Programı

Bilgisayar Programcılığı Final Programı

 

 

 

UZAKTAN EĞİTİM DERS PROGRAMLARI

Uzaktan Eğitim Uçak Teknolojisi Ders Programı

Uzaktan Eğitim Otomotiv Teknolojisi Ders Programı

Uzaktan Eğitim Bilgisayar Programcılığı Ders Programı

 

 

 

 

 

 

background image