Ağaç Dikimi Etkinliği Gerçekleştirildi
24 Aralık 2020 | 21:34

Yaptığı etkinliklerle tüm ülkeye örnek olmaya devam Üniversitemiz, TUSAŞ Kazan Meslek Yüksekokulu yerleşkesinin ağaçlandırılması kapsamında “Ağaç Dikimi Etkinliği” gerçekleştirdi. Yaklaşık 350 ağacın dikildiği etkinliğe Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fazlı Polat, Kazan Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Ertekin, Genel Sekreter Hasan Kaleli, TUSAŞ İnsan Kaynakları Başkanı Prof. Dr. Mehmet Arif Adlı, TUSAŞ Kazan Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Oğuzhan Yılmaz, Yüksekokul Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. İ. Cihan Yetişken, Öğr. Gör. Süleyman Emre Eyimaya, Yüksekokul Sekreteri Özdemir Kılıç, öğretim üyeleri, konuklar ve öğrenciler katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, ağaçlandırma faaliyetlerini desteklemeye önem verdiklerini belirtti. Orman Genel Müdürlüğü ile bir anlaşma yaptıklarını anımsatan Prof. Dr. Musa Yıldız, bu anlaşma kapsamında kendisine yapılan ziyaretlerde ve kendisinin ziyaretlerinde devlet büyükleriyle farklı makamlardaki bürokratlara hediye götürmek yerine dikilen fidan sertifikalarını verdiklerini söyledi.

Üniversitemiz yöneticileri, Kahramankazan Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları, TUSAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil ve Kahramankazan Belediye Başkanı adına ağaç  diktiklerini söyleyen Prof. Dr. Musa Yıldız "Hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum" dedi.